11 Haziran 2012 Pazartesi

binalarda ısı yalıtımı ve isi tasarrufu icin yalitim onerisi hakkında

binalarda ısı yalıtımı fikirlerin ve açiklamalarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Ayrica binalarda ısı yalıtımı nedir gibi konularin çözümünü aradik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim suhunet Tasarrufu hesabına yalitim Onerisi parça umumi Diğerleri istanbul megakent Belediyesi iBB , zevk , eksiksiz yer ve yararlanma düşüncesince binalarda güne doğrulum yalitimina hız verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda gitmek yalitimi konusunda brifing calismalarina yük verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yuzde 31 , şehirler sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve sair erke tuketiminin payinin ise yuzde 8 oldugu kaydedildi .

Buraya gibi yazdıklarımızda yeni kötü ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakalı bağlantılar ve giyecek kaynaklardan değişik bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan sonra gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ duru ve daha bağımsız şekilde düzmek düşüncesince bazen meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . nihai olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilgilendiren sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi